OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Databeskyttelse – et emne, der vedrører alle


29.03.2023


Mange henvendelser til Infocentret handler om konkrete administrative procedurer, som f.eks. ansøgningen om pension eller forlængelsen af sygedagpenge. I mange tilfælde har vi brug for at læse de skrivelser, som de respektive myndigheder har fremsendt, eller at se blanketter, for at kunne hjælpe med at udfylde dem. Ofte indeholder disse dokumenter persondata, der bør beskyttes. Forsendelsen af scannede dokumenter eller billeder af breve mv. via mail er ikke sikker. Hvis det ikke er muligt, at sende en kopi af dokumenterne med posten, eller hvis der ikke er en fax til rådighed, kan Infocenteret fremsende et upload-link, der kan bruges til at overføre dokumenterne i krypteret form.

Selvom det egentlig burde være i alles interesse, vil vi endnu en gang understrege, at videregivelsen af personlige adgangsoplysninger, som data vedr. MitID/NemID aldrig må videregives og bankoplysninger mv. ikke bør sendes via e-mail.

Personoplysninger omfatter bl.a.: cpr-nummer, politisk eller religiøs overbevisning, helbredsdata…

Region Sønderjylland-Schleswig

Information vedrørende det grænseoverskridende samarbejde på www.region.dk

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | infocenter@region.dk | sikkerpost.region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00